Kraamzorg

Kraamzorg valt in Nederland onder de basisverzekering. Dit betekent, dat alle geïndiceerde uren (vastgesteld via het LIP formulier) door je zorgverzekeraar vergoed worden, behalve de wettelijke eigen bijdrage. De wettelijke eigen bijdrage moet je als cliënt zelf betalen en is voor 2019 vastgesteld op €4,40 per uur. Bij een uitgebreide aanvullende zorgverzekering vergoeden sommige zorgverzekeraars ook de eigen bijdrage.

Vaak proberen zorgverzekeraars je onder te brengen bij door hen gecontracteerde organisaties, je hebt echter altijd de mogelijkheid en het recht om te kiezen voor Another Miracle zonder extra kosten.

Wij zijn aangesloten bij de Coöperatie Kraamzorggroep U.A. en werken ook samen met kraamzorg 1 op 1 en hebben dus contracten met alle zorgverzekeraars waardoor je altijd zorg via ons kunt krijgen.

Mocht je vragen of twijfels hierover hebben neem dan altijd eerst even geheel vrijblijvend contact met mij op.

 

Babymassage

Cursus bestaande uit 4 lessen

Workshop

Individuele cursus bestaande uit 2 lessen

€ 90,-

€ 25,-

€ 110,-

 

De prijzen voor de babymassage zijn incl. reader, certificaat van deelname, koffie/thee en gebruik van olie.

 

Dunstan Babytaal

Individuele workshop tijdens de zwangerschap van 1,5 uur

Groepsworkshop (minimaal 3 betalende deelnemers) van 1,5 uur

Individuele workshop met baby (max. 12 weken oud).

€ 50,00 (partner is gratis)

€ 25,00 (partner is gratis)

€ 50,00 (partner is gratis).

 

* workshop met baby wordt niet in groepsverband gegeven

DVD Dunstan Babytaal

€ 22,00

 

 

 

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage 60 minuten

Zwangerschapsmassage 30 minuten

€ 47,50

€ 25,00

Strippenkaart 5 massages: 10 % korting1
Strippenkaart 10 massages: 15 % korting1

1) strippenkaart dient vooruit betaald te worden.

Reiskosten: alle tarieven zijn exclusief eventuele reiskosten. Deze bedragen buiten een straal van 10 km € 0,25 per km. Er worden geen reiskosten in rekening gebracht bij kraamzorg. Wel worden er dan eventuele parkeerkosten verrekend.

 

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau?  Dan is de cadeaubon van Another Miracle iets voor jou. Hiermee kan je iemand laten kennismaken en/of verwennen met een massage, een massagecursus of een workshop.

Misschien ken je iemand in je omgeving die zwanger is en wil je de zwangere verwennen met een massage of een workshop. Ook is de cadeaubon leuk als kraamcadeau voor bijv. een cursus babymassage.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer redenen te bedenken om een cadeaubon te geven. Denk eens aan een verjaardag, trouwdagcadeau voor je partner, personeelslid die met zwangerschapsverlof gaat, of gewoon….. gewoon omdat je het leuk vindt om iemand iets te geven.

Je kunt een cadeaubon bestellen en het bedrag zelf bepalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bon te geven voor het bedrag van bv een massage, cursus of workshop.

Je geeft gewoon op welke tekst erop moet komen te staan, voor welk bedrag de bon uitgeschreven mag worden en vervolgens pakken wij de bon leuk in. Nadat Another Miracle het bedrag heeft ontvangen op haar rekening, wordt de bon naar jou of degene voor wie de bon bestemd is, gestuurd.